هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد


امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش کامل ساخت سایت مپ یا نقشه سایت
#11
من نمیفهمم پلاگین Google seo الآن مگه سایت مپ نمیسازه؟
برای من نردیک 2,524 صفحه معرفی کرده با سایت مپ که 1150 صفحه ایندکس شده در صورتی که هم دامنه رایگان دارم هم سایت کم بازدیدی هم مطالبم زیاد نیست

نمیدونم چرا دنبال سایت مپ دیگه هستید مگه Google Seo مشکلی داره که من نمیدونم؟ExclamationExclamationHuh
پاسخ
#12
همونطور که پارس عزیز در تاپیک مربوطه به پلاگین google seo گفت : اگر این پلاگین مشلکی نداشت سایتهای بزرگ هم از این پلاگین استفاده میکردند. در ضمن فرقی هم نمیکنه چون همشون از یک الگوریتم برای ساخت سایت مپ استفاده میکنند.

فقط میزان اهمیت صفحات سایت مهم هست که در پست بعدی اشاره میکنم.
موتورهای جستجویی چون گوگل برای جمع آوری اطلاعات وب سایت های مختلف از نرم افزارهایی به نام عنکبوت (spider) استفاده می کنند. وظیفه ی این نرم افزارها این است که به هنگام ورود به یک وب سایت تمامی لینک های موجود در آن را شناسایی کرده و به سمت آنها هدایت شوند. بدین ترتیب تمامی صفحات لینک داده شده، مرور شده و اطلاعات آنها در بانکهای اطلاعاتی گوگل ذخیره می گردد. این نرم افزارها به صورت دوره ای این وب سایت ها را مجددا بررسی می کنند و از آخرین تغییرات اعمال شده در آنها مطلع می گردند.

با استفاده از Google Sitemaps که یکی از جدیدترین امکانات موتور جستجوی گوگل است، ارتباط بین وب سایت و این موتور جستجو بسیار دقیق تر بوده و به عمل به روز رسانی اطلاعات در موتور جستجوی گوگل سرعت می بخشد.

Google Sitemaps
عنکبوت های موتورهای جستجو به راحتی رد لینک های صفحات پویا (dynamic) را نمی گیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد به مقالات تالار گفتگوی سایت میکرو رایانه مراجعه نمایید. این بدان معنی است که در صورتی که وب سایت شما شامل صفحاتی پویاست امکان ثبت نشدن بعضی از صفحات آن در موتورهای جستجو وجود دارد. در این هنگام است که Google Sitemaps به کمک شما می آید و کار معرفی چنین لینکهایی را انجام می دهد.

وجود چنین تکنیکی به هیچ عنوان به این معنی نیست که نحوه کار سنتی موتور جستجوگر گوگل از بین می رود. این تکنیک تنها روشی برای تسریع در عمل جمع آوری اطلاعات سایت ها است و مجهز نبودن سایت ها به این ابزار به عنوان ضعف وب سایت مذکور تلقی نمی شود.

برنامه Google Sitemaps به صورت مجانی عرضه شده است و باید به این نکته توجه نمود که استفاده از آن به هیچ عنوان در رتبه وب سایت شما در نتایج گوگل تاثیری نخواهد داشت. این برنامه در راستای اهداف شرکت گوگل طراحی شده است و امید آن می رود که با استفاده از آن نتایج سودمندی به هنگام جستجوی وب مشاهده گردد.

لازم به ذکر است Google Sitemaps هنوز به عنوان ابزار رسمی معرفی نگردیده و تنها نسخه بتای آن معرفی شده است.

نحوه استفاده از Google Sitemaps
برای استفاده از این ابزار، طی مراحل زیر الزامی است:

1. ساخت sitemap معتبر
2. اضافه کردن sitemap مذکور به حساب کاربری خود در Google Sitemaps
3. به روز نمودن فایل sitemap خود به هنگام تغییر در سایت خود

استفاده از Google Sitemaps برای همه وب سایت ها امکان پذیر است. لذا چه سایت شما در برگیرنده یک صفحه است و چه شامل میلیونها صفحه پویاست این روش برای معرفی وب سایت تان به موتورهای جستجو توصیه می گردد.

ساخت sitemap
جهت ساخت sitemap سایت خود چندین راه وجود دارد. در زیر به بعضی از این راه ها اشاره شده است:
1. در صورتی که لیست صفحات موجود در وب سایت خود را در فایل متنی خاصی ذخیره کرده اید، می توانید از نرم افزار Google Sitemap Generator برای sitemap سایت استفاده نمایید.

2. در صورتی که امکان استفاده از نرم افزار Google Sitemap Generator را ندارید (برای مثال اگر زبان Python بر سرور شما نصب نمی باشد)، می توانید از نرم افزارهای جانبی دیگر استفاده نمایید.

3. همچنین امکان آماده سازی sitemap به صورت دستی و بر اساس پروتکل sitemap نیز وجود دارد.
برای مشاهده sitemap نمونه شرکت گوگل به اینجا مراجعه نمایید :
http://www.google.com/sitemap.xml

قالبهای متفاوت sitemap قابل شناسایی برای گوگل
گوگل امکان شناسایی Sitemap های مختلفی را دارد ولی از بین انواع معرفی شده آن بهترین گزینه استفاده از sitemapهایی است که از پروتکل Sitemap استفاده می کنند. دلیل این پیشنهاد آن است که اولا با استفاده از این پروتکل علاوه بر آدرس صفحات سایت، اطلاعات مربوط به هر یک از این صفحات نیز قابل ثبت می باشند. ثانیا در صورت استفاده از پروتکل Sitemap ، دیگر موتورهای جستجو نیز امکان استفاده از Sitemap طراحی شده را خواهند داشت.

پروتکل Sitemap :
این قالب یک پروژه متن باز (Open Source) است که توسط شرکت گوگل و با استفاده از زبان xml طراحی شده است و همانطور که پیش از این نیز اشاره شد فایلهای Sitemapی که از این پروتکل استفاده نمایند علاوه بر نگهداری آدرس صفحات سایت امکان ذخیره سازی اطلاعات مربوط به هر صفحه را نیز دارا خواهند بود.

OAI-PMH (Open Archives Initiative Protocol for Metadata Harvesting)
این قالب، تنها برای سایت هایی توصیه می گردد که هم اکنون از این پروتکل استفاده می کنند.

Syndication feed
گوگل قابلیت استفاده از RSS 2.0 و Atom 0.3 feeds را نیز دارا می باشد. تنها در صورتی که هم اکنون از وجود چنین فید هایی در سایت خود بهره می برید، از این روش استفاده نمایید. لازم به ذکر است که فیدها ممکن است تنها اطلاعات آخرین صفحات اضافه شده به سایت را ذخیره نمایند.

فایل متنی
در این قالب از یک فایل متنی (Text File) که در هر سطر آن آدرس یک صفحه ذکر شده است استفاده می شود. در این روش تنها آدرس صفحات ذخیره می شوند و بر خلاف پروتکل Sitemap امکان افزوردن اطلاعات اضافی را ندارد.

ثبت فایل Sitemap
پس از ساخت فایل Sitemap سایت خود می بایست آن را در بخش کاربری خود در سایت گوگل ثبت نمایید.

محل قرارگیری فایل Sitemap
پس از ساخت فایل sitemap می بایست آن را در وب سایت خود قرار دهید. نرم افزارهای جستجوگر گوگل تنها قادر به مرور صفحاتی از صفحات معرفی شده در sitemap هستند که در سطح زیرین پوشه قرارگیری فایل sitemap قرار گرفته اند. پس اگر فایل sitemap شما در پوشه فرضی www.sitename.com/foo قرار داشته باشد، نرم افزارهای مذکور تنها قادر به مرور صفحات موجود در این پوشه foo و پوشه های زیرین آن خواهند بود.
در صورتی که در فایل sitemap ، آدرس صفحات موجود در دیگر پوشه های ریشه ثبت شده باشد، نرم افزارهای جستجوگر به سراغ آن صفحات نخواهند رفت. لذا بهترین مکان برای قرارگیری فایل sitemap ریشه سایت است (در اینجا www.sitename.com) بدین ترتیب تمامی صفحات معرفی شده در sitemap توسط نرم افزارهای جستجوگر مرور خواهند شد.

محتویات فایل Sitemap
به هنگام ساخت فایل sitemap به نکات زیر دقت کنید:

• فایل sitemap امکان ذخیره سازی آدرس صفحات مختلف و یا آدرس sitemapهای دیگر را دارد.

• در صورتی که فایل sitemap شامل آدرس sitemapهای دیگر است می بایست از روش خاصی برای معرفی آنها استفاده نمود و تعداد این sitemapها نباید از 1000 آدرس تجاوز کند. (روش معرفی sitemapها در مقالات آتی شرح داده خواهد شد.)

• فایل sitemap نباید بیشتر از 50000 آدرس را در خود ذخیره کند. علاوه بر آن حجم این فایل در حالت معمولی (فشرده نشده) نباید از 10 مگابایت بیشتر شود. در صورت نیاز به فایل بزرگتر ، به جای استفاده از یک فایل از وجود چند فایل sitemap بهره ببرید.

• تمامی آدرس های معرفی شده در فایل sitemap می بایست از قاعده یکسانی برای آدرس دهی استفاده کنند. به عنوان مثال اگر آدرس یک صفحه را با http://www.sitename.com آغاز نموده اید نباید آدرس صفحه دیگر را با http://sitename.com آغاز نمایید. به همین ترتیب برای آدرس دهی تمامی صفحات معرفی شده در sitemap باید از یکی از روش های فوق استفاده گردد.

• به هنگام معرفی صفحات سایت، آدرس آن را به طور کامل، به همراه پروتکل (برای مثال //:http) و ممیزهای الزامی دیگر مشخص نمایید.

• در آدرس دهی از شماره جلسه (Session ID) استفاده نکنید.

• در آدرس دهی صفحات تنها مجاز به استفاده از کاراکترهای اسکی خاصی هستید و استفاده از کد برخی از کنترلها و کاراکترهای خاص غیر مجاز می باشد. در صورت معتبر نبودن فایل sitemap ساخته شده، به هنگام معرفی آن به گوگل با پیغام خطای مربوط به آن روبرو خواهید شد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مثلا سایت میکرو رایانه می تواند دارای نقشه سایتی (Site Map) به صورت زیر باشد:
کد php:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<urlset xmlns="http://www.google.com/schemas/sitemap/0.84">
<url>
<loc>http://www.microrayaneh.com/</loc>
<changefreq>always</changefreq>
<priority>1.0</priority>
</url>
<url>
<loc>http://www.microrayaneh.com/articles/articleslist.htm</loc>
<changefreq>weekly</changefreq>
<priority>1.0</priority>
</url>
<url>
<loc>http://www.microrayaneh.com/web/</loc>
<changefreq>weekly</changefreq>
<priority>1.0</priority>
</url>
<url>
<loc>http://www.microrayaneh.com/rank/ranking.html</loc>
<changefreq>weekly</changefreq>
<priority>1.0</priority>
</url>
</urlset> 
• <loc> و </loc> آدرس صفحه را مشخص می کنند.

• <changefreq> و </changefreq> دوره به روزرسانی شدن محتوای صفحه را مشخص می کنند. شما می توانید ازalways, hourly, daily, weekly, monthly, yearly, never برای این تگ استفاده کنید.

• <priority> و </priority> میزان اهمیت هر صفحه در مقایسه با کل صفحات سایت را نشان می دهد که عددی بین صفر و یک است. سعی نکنید به همه عدد یک داده شود. در این مثال فقط برای برای سه صفحه عدد یک در نظر گرفته شده است. در هر صورت به خاطر داشته باشید که اهمیت همه صفحات سایت شما یکسان نیست و برخی مهمترند!

• استفاده از تگهای <loc> و <urlset> و <url> اجباری است و بقیه تگها اختیاری می باشند. دقت کنید که تنها موارد مهم در این مقاله ذکر شده است تا از پیچیدگی مطلب کاسته شود.

آدرس چند نمونه دیگر را که خیلی ساده تنظیم شده می توانید در زیر ملاحظه نمایید:

www.persianblog.ir/sitemap.xml

برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه نمایید:

https://www.google.com/webmasters/sitema...about.html

بعد از آنکه سایت مپ، سایت تان آماده شد و بر روی سرور سایت قرار دادید با مراجعه به آدرس زیر و عضویت در گوگل سایت مپ می توانید سایت مپ (های) خود را به گوگل معرفی کنید. گوگل مراجعه به آنها و وضعیت هر یک را بعد به شما نشان خواهد داد.

https://www.google.com/webmasters/sitemaps/login



منبع : http://www.microrayaneh.com



پاسخ
 سپاس شده توسطarakueed (۱۳۸۹/۱۱/۱۵، ۱۴:۰۰:۲۳ عصر) ، FunSeT (۱۳۸۹/۱۱/۱۵، ۱۷:۴۰:۲۳ عصر) ، Pars (۱۳۸۹/۱۱/۱۵، ۱۷:۴۴:۴۹ عصر) ، HOssE!N-B (۱۳۹۰/۹/۱۶، ۰۱:۵۰:۰۲ صبح)
#13
سلام دوستان عزیز
پلاگینی برای 1.6.2 وجود داره که برامون سایت مپ بسازه ؟
من دیگه دیوونه شدم نمیدونم چرا سایت مپ هام ایراد دارند
یعنی هر طوری یا با همین سایت یه سری ارور بهم میدند
اگه هست بدید تورو خدا
اینم ادرسه تالارمه
http://p30center.net/
پاسخ
 سپاس شده توسطشماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۴۹:۴۲ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۱:۵۶ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۱۱:۴۶ عصر)


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ::آموزش کامل غیر فعال کردن پلاگین گوگل سئو بدون آسیب به سایت:: M48D1 9 8,338 ۱۳۹۱/۷/۶، ۱۰:۴۹:۵۶ صبح
آخرین ارسال: khp
  آموزش کامل ساخت صفحه ایندکس مانند مجید آنلاین hamidtbt 49 35,925 ۱۳۹۱/۲/۱، ۲۱:۲۸:۴۲ عصر
آخرین ارسال: BeBeLKhaN

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان